Hur bidrar du till haussen?

Dela gärna!

Igår fyllde vår vackra idrottsförening Djurgårdens IF hela 124 år ung. DIF passade på att fira sin födelsedag med att lansera sin nya hemsida och släppa biljetterna till Hemmapremiären den 5 april. Biljettsläppet blev succé och över 700 biljetter såldes redan den första halvtimmen! Nu fortsätter vi ösa på tills dess att Hemmapremiären mot Elfsborg blir slutsåld! Nu vill vi veta hur du bidrar till haussen. Rösta på hur du bidrar längst ned i artikeln. Varje liten gärning är ett grymt bidrag till att vi får en fullsatt premiär.

Hur bidrar du till haussen?

Vi känner att det finns en enorm vilja i Djurgårdsfamiljen att inte bara betala sin egen biljett, utan även ge andra som inte har samma förutsättningar att köpa biljett att gå på match.

Inför matchen mot Malmö förra säsongen drogs det igång ett grymt initiativ där man kunde köpa extra plåtar och sponsra en junis. Nu kör vi en gång till, men i ett annat format. Köp biljetter till sektionerna på den södra kortsidans övre etage och skicka sedan biljetterna som du får på mail till [email protected] så lovar vi att biljetterna kommer till god användning. Istället för att jaga runt folk som vill ha biljetterna låter du oss göra jobbet. För att få bra spridning lägger du helt enkelt upp på dina sociala medier att du har köpt biljett till DIFs biljettpott och tjatar på andra att göra det samma.

KÖP BILJETT HÄR!

Vi bara antar att du som gått in på den här artikeln har köpt säsongskort redan. Om inte gör du det på en gång. Köp säsongskort till polarn eller familjemedlemmen som du vet är sugen men inte tagit saken i egna händer. KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

Ett alternativ är även Stormatchpaketet som innehåller biljett till de största matcherna – premiären, derbyna, Malmö, Göteborg, Helsingborg och sista hemmamatchen. KÖP STORMATCHPAKETET HÄR!

Här vill vi att du går in och röstar på vad du gjort för att bidra till haussen:

[polldaddy poll=8713040]