DIF är Stockholm, och Stockholm är DIF

Dela gärna!

I tisdags drog kampanjen Stockholms Stolthet igång. Det snackas om vår kampanj över hela stan och alla kan nog vara eniga om att stoltheten är riktigt stor just nu inom Djurgårdsfamiljen. Nu vill vi att den ska resultera i en utsåld Stockholmsarena!

Vi kommer från hela Stockholm – hela innestan, alla tunnelbanestationer och kranskommuner. DIF är Stockholm, och Stockholm är DIF. Därför faller det naturligt in att alla dess stadsdelar tillhör Djurgårdsfamiljen. Nu vill vi att hela Stockholm kraftsamlar för att dess stolthet – Djurgårdens IF – ska ha en fullsatt Hemmapremiär. Förmedla detta till alla du känner och någonsin känt som har ett blårandigt hjärta.

Har du svårt att förstå vad vi menar? Spana in den fantastiska filmen på http://stockholmsstolthet.nu och låt dig inspireras! Tillsammans är vi Stockholms Stolthet, tillsammans ska vi fylla Hemmapremiären mot Elfsborg den 5 april!

Fet samling – 2 500 man!

Det kommer bli en heldag med festligheter, så vi uppmanar Djurgårdare från hela landet att sluta upp. Ni vill inte missa detta! Bland annat kommer det styras den fetaste samlingen på ruggigt länge inför matchen med plats för 2 500 blåränder! Mer info om samlingen och andra kringaktiviteter under dagen får ni spänt vänta på. Så länge vill vi att du deltar i evenemanget HÄR! Vad du kan och bör göra nu är att skaffa biljett. Du har följande alternativ:

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

KÖP STORMATCHPAKETET HÄR!

KÖP LÖSBILJETT HÄR!

djurgarden