Två veckor kvar – nu tar vi nästa steg

Dela gärna!

Kom till Östra, köp plåtar av Emil Bergström, stötta Berit. Nu kör vi!

Den 5 april sparkar vi igång mot Elfsborg på Stockholmsarenan. Igår kväll hade vi sålt 12 320 biljetter, och det fortsätter att ticka på! Djurgårdspublikens köpbeteende är svårt att förutse. Vi kan däremot konstatera att denna siffra är riktigt bra vid den här tidpunkten om man jämför med andra matcher av liknande dignitet, sjukt bra till och med.

En stolt AW på Östra

På onsdag ska vi ta nästa steg i haussen. Lönen trillar in på kontot och vi ska alla samlas på Östra station för en After Work. Men det kommer inte att bli en vanlig AW. Du kommer kunna köpa biljetter till hemmapremiären, resa till bortapremiären, DIFs vrålsnygga t-shirts m.m. Vi kommer dessutom att göra en sak relaterad till kampanjen Stockholms Stolthet. Det kommer även dyka upp lite personer som du inte heller vill missa att träffa.. Kom och stötta Berit, snacka DIF och hjälp oss att öka haussen!

Köp biljett och säsongskort av Emil och Hampus!

Vi kommer få hjälp att sälja såväl säsongskort som premiärbiljetter av flera olika supportrar men också av Hampus Nilsson och Emil Bergström. Är det några du vill köpa dina plåtar av är det väl två av våra egna grymma DIF-snubbar?

Hela Stockholm

Utöver kampanjen är det just t-shirtsen som är en ruggig succé. Det har sålts över 1 000 t-shirts med budskapet från kampanjen. Har du inte beställt din egen ännu vill vi varmt rekommendera dig att göra det. Då kan du även passa på att lägga till en extraplåt till hemmapremiären för bara 80 kronor i klacken eller 150 för sittplatsbiljett.

Biljetter, t-shirts och inspiration hittar du på kampanjsidan – WWW.STOCKHOLMSSTOLTHET.NU

Djurgårdare, Järnkaminer och Blåränder – sträck  er och var stolta!

c3d60ea138be2850f06601d2ed4a9568