Hemmapremiärer vi (inte) minns: DIF-Helsingborg 2010

Dela gärna!

Hemmapremiären och Allsvenskan 2015 närmar sig! Vi fortsätter lista hemmapremiärer vi minns, denna gång en premiär vi knappt minns av en speciell anledning. Premiären mot Helsingborg 2010 hade en något udda publiksiffra.

2010

Djurgårdens IF – Helsingborgs IF 0-1

Publiksiffra: 2 skylifts

Efter den legendariska avslutningen på 2009 där Djurgården lyckades rädda sitt Allsvenska kontrakt på övertid i säsongens sista match spelades hemmapremiären 2010, tack vare Disciplinnämndens horribla beslut, inför tomma läktare. Det struntade en del djurgårdare i och hyrde två skylifts som de ställde bakom fondläktaren. Banderoller med budskapet ”Luften är fri” prydde liftarna.

2010 hemma

Den 5 april är det dags igen. Då möter vi Elfsborg på Stockholmsarenan. Den premiären ska slå samtliga hemmapremiärer ovan med marginal. Försäkra dig plåt till matchen på något av följande sätt:

1: Säsongsbiljetter!

Pris Sofialäktaren: 1 570:-/1 350

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

2: Stormatchpaketet!

Pris Sofialäktaren: 1 170:-/920 :-

KÖP STORMATCHPAKETET HÄR!

3. Lösbiljett!

Pris Sofialäktaren: 150:-

KÖP LÖSBILJETT HÄR!