Klackbiljetterna är slut – säsongskort som gäller

Dela gärna!

Vi närmar oss 15 000 sålda biljetter till vår Hemmapremiär den 5 april. Igår tog även lösbiljetterna i klacken till matchen helt slut. Detta betyder att om du vill stå på Sveriges tyngsta klacksektion – Sofialäktaren – i Hemmapremiären behöver du köpa säsongskort. Det finns ingenting att tveka på – säkra din plats nu!

Att ha säsongskort ger dig en garanterad plats på samtliga hemmamatcher i Allsvenskan 2015. Väljer du att köpa lösbiljetter behöver du under hela säsongen stressa för att försäkra dig om en plåt, särskilt till de matcher som är hetast. Det är inte bara Hemmapremiären du (riskerar att) missa om du inte har säsongskort. Hemmaderbyna kommer Sofialäktaren att garanterad bli slutsåld, men även till matcherna mot Göteborg och Malmö kommer klackplåtarna gå åt snabbt. Vill du se dessa matcher har du helt enkelt säsongskort.

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

DIF släppte 2 000 säsongsplåtar till Sofialäktaren. Dessa plåtar är ENDAST till för de som är beredda att ge sitt allra yttersta för att bidra till stämningen på våra matcher. Vill du inte göra det finns det tusentals andra mer lämpade platser. Priset på Sofialäktaren är subventionerat för att du ska sjunga och ge 100 % för DIF, om du inte gör det kommer du att bli tillsagd och skickad till en annan sektion.

Djurgårdsfamiljen – enade, samlade och jävligt tunga!

Djurgårdsfamiljen