Biljettsläpp Bajen-DIF 14.00 på fredagen

Dela gärna!

En uppmaning till alla säsongskortsinnehavare: Häng på låset!

Måndagen den 13 april möter vi Bajen i säsongens första derby. Vi är bortalag och kommer att husera på Sofialäktarens nedre och övre läktare. Det är sjukt viktigt att alla som står på dessa läktare när det är dags för match är väl insatta, redo att offra ett par stämband för att sjunga fram DIF och sjunga ut bajarna efter noter.

När biljetterna släpps kan alla säsongare köpa fyra biljetter var. Tänk på att alla som ska gå på derbyt borde vara folk som har koll på våra sånger, vår inställning, vår kultur. Vi kan vinna läktarmatchen om vi är sammansvetsade.

Vi uppmanar också alla som normalt hör hemma på aktiv sittplats/Slakthuskurvan att köpa biljetter på övre, för att bäst sprida ut den grymma stämningen över hela läktaren.

VIKTIGT:

Biljetterna släpps fredagen den 27 mars klockan 14.00. Så här köper du biljetterna, som kostar 210 kronor styck:

Ditt kundnummer i AXS är även ditt lösenord som du ska ange för att kunna köpa derbybiljetter.

Kundnumret till AXS skickas ut innan biljettsläppet på fredag till den e-post du angav vid ditt köp av säsongsbiljetter

Kundnumret på AXS hittar du också när du loggar i på MyAccount:
https://swe.eventshopper.com/DIF

Var noga med att ta det kundnummer som är kopplat till dina säsongsbiljetter för 2015, då du kan ha flera olika kundnummer. Ser du inte dina säsongsbiljetter på MyAccount så ”Byt konto” som du hittar i vänstermenyn när du är inloggad på MyAccount.

Har du frågor angående ditt kundnummer ring AXS servicecenter på telefon 077-131 00 00. Djurgården Fotboll kommer inte kunna hjälpa dig med kundnummer eller lösenord till AXS.

Förbered dig gärna redan innan släppet så att du är redo klockan 14:00 på fredag.

Skärmavbild 2015-03-27 kl. 08.16.03