Tre dagar kvar till bortapremiären!

Dela gärna!

Hemmapremiären är avverkad. Nu laddar vi med full kraft om till vår bortapremiär mot Häcken på torsdag! Vi har fått en sektion på övre etaget på Gamla Ullevi vilket bärgar för ett sjukt tungt drag. Nu vill vi att du styr upp din resa. Det bästa resealternativet är JKs bussar. Skriv upp dig på en gång och bidra till haussen.

JK-bussar

Vi har bokat 10 bussar till resan, dessa ska självklart fyllas! Skriv upp dig på gång om du vill åka med, sista anmälningsdag är tisdag. Skriver upp dig gör du på länken nedan. Utöver JKs bussar har vi fått besked att ett flertal privatbussar är på gång och många landsorter jobbar redan för att skicka ner bussar. Skriv upp dig för bara 350 kronor.

OBS! Vi har flyttat fram avresetiden till 09.00 istället för 08.00.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

Pub

Vi återkommer.

Matchbiljett

Vår sektion heter Bortaklack. KÖP BILJETT HÄR!

Allmän info

Datum: Torsdag 9 april 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Göteborg
Arena: Gamla Ullevi
Avresa: 09.00
Avreseplats: Stockholms Stadion
Pris: 350 kronor

JK-140330-0030