Djurgårdspsykos hela vägen fram

Dela gärna!

På söndag är tiden inne. Matchen vi alla väntat på. Hemmafesten, Hemmapremiären, hemmaplan i vår älskade stad Stockholm. Vi bestämde oss tidigt för att göra matchen till något speciellt och med sex dagar kvar till avspark är laddningen enorm. Vi kommer passera 17 000 biljetter idag. Med succékampanjen Stockholms Stolthet har engagemanget blivit enormt och alla kategorier Djurgårdare har tillsammans bidragit stort till att vi nu går mot en fantastisk publikfest på söndag. Detta kommer att bli vår fetaste hemmapremiär kanske någonsin.

Just nu är vi återigen i ett läge där vi själva är vårt enda hinder. Djurgårdsfamiljen väljer nu om vi vill bli 20 000, 25 000 eller 28 000 på plats. Antingen så lutar vi oss tillbaka nöjt och landar på en siffra runt det förstnämnda.

Eller så lägger vi än en gång i den där extra växeln och använder vår Djurgårdspsykos hela vägen fram och uppnår fullsatt! Vi hör av oss till varenda jävla Djurgårdare vi känner. Vi ringer, smsar, mailar, postar, knackar dörr, skickar brevduvor och faxar alla rättrogna och berättar att årets publikfest inte får missas! Vi tvingar dessa att rensa kalendern om de mot förmodan har något annat planerat. Vi köper biljetter och trycker upp i ansiktet på dessa om vi så måste. Vi fyller varenda text- och bildflöde i sociala medier med DIF. Vi haussar allt och alla. Varje dag, hela tiden. Fram till avspark.

Ska vi säga så? Bra då kör vi – KÖP BILJETT HÄR!

FYLL STOCKHOLMSARENAN!

4d1fd6fd1190db8a2659a63f8a2571d0

 

Missa inte DIFs uppesittarkväll på onsdag.