Järnkaminerna och Guliganerna

Dela gärna!

På söndag är det dags för det vi alla har väntat på – Hemmapremiären 2015! Elfsborg kommer på besök och med dem flera hundra gulsvarta supportrar.

(DET HÄR VAR ALLTSÅ ETT APRILSKÄMT)

Vi vill rikta ett varmt välkomnande till Elfsborg. Detta blir ett av förhoppningsvis många besök under året. Vi i Järnkaminerna har nämligen inlett ett samarbete med Elfsborgs supporterförening. Inför hemmapremiären har vi haft god kontakt med Guliganerna som faktiskt påminner mycket om oss.

Efter vårt öppna brev och deras riktigt fyndiga svar tillbaka fick vi upp ögonen för dem. Elfsborg är ju en av de stora klubbarna i Sverige tillsammans med oss, Gnaget, Malmö och Göteborg. Även på på läktaren har de en snarlik mentalitet med hög sång och röj. De kan uppnå fantastiska ljudtoppar under deras hemmamatcher, särskilt vid mål då ofta hela arenan står upp och applåderar på ett fantastisk sätt.

För att kunna närma oss varandra redan på söndag har vi tillfrågat DIF om bortasektionen kan flyttas till södra övre istället för norra nedre där bortasektionen vanligtvis ligger till. Det kommer bli den fetaste stämningen någonsin på Stockholmsarenan!

Guliganernas första besök sker nu på söndag för premiären. Men nästa resa är redan inbokad. Den 10 maj arrangerar vi tillsammans en heldag med bland annat vänskapsmatch på Stadshagen, middag på O’learys och sedan ett vattenäventyr på Sydpoolen i Södertälje.

Anmäl dig till 10 maj genom att skicka ett mejl till [email protected].

Varmt välkomna bröder!

KÖP BILJETT TILL PREMIÄREN HÄR

MickeVe2