Njut vänner

Dela gärna!

Tre dagar är allt som återstår till vår sjukt efterlängtade hemmapremiär mot Elfsborg. Det kommer att bli en sanslös fest i blårandigt tecken och vi har en viktig uppmaning till samtliga: Njut av denna dag vänner. Från samlingen på Colosseum och Östra Station, promenaden till arenan, Sjung för gamla Djurgår’n, avspark, 90 minuter fotboll och fram till matchslut vill vi att ni ska njuta. Njut av att ni är Djurgårdare och att ert hjärta tillhör världens vackraste idrottsförening!

Igår passerade vi 18 000 biljetter och idag har vi redan passerat 19 000. Idag siktar vi på 20 000 sålda. Med avspark som närmar sig ökar försäljningstempot och de allra segaste djurgårdarna börjar köpa biljett. Det är svårt, för att inte säga omöjligt att sia om hur många vi blir på söndag 17.30, men en sak är säker. Det är DIF som lirar allsvensk premiär och med det tiotusentals taggade blåränder som kommer göra vad som helst för att laget ska stå som segrare.

Det finns tusentals djurgårdare där ute som står utan biljett – det är vårt gemensamma ansvar att dessa befinner sig på Stockholmsarenan på söndag!

Vissa personer har fått hela familjen, kompisgänget och alla sina kollegor att köpa biljett. Det är ingenting vi förväntar oss av någon. Men alla kan bidra med minst en person. Köp en extra plåt och bjud med någon du känner. Detta är ett grymt sätt att bidra till haussen och att vi får en riktigt fin publiksiffra på söndag. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

KÖP BILJETT HÄR!

9c4b58c86ce545053ede7727d286098b