Inför bortapremiären mot Häcken

Dela gärna!

Imorgon spelar vi nästa match i årets allsvenska, denna gång mot Häcken – det är dags för bortapremiär! Fixa din resa nu! Anmälan till våra bussar är nu stängd.

JK-bussar

Vi landade på sex bussar tillslut. Ett godkänt antal, men inte mer. Nu ser vi till att prestera en sjuk jävla stämning istället. Med över 1 000 man på bortasektionen har vi grymma förutsättningar för det.

OBS! Vi har flyttat fram avresetiden till 09.00 istället för 08.00.

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Pub

Pub för dagen är Ullevi lounge som ligger i den gamla arenan Nya Ullevi. Samlingen börjar 15.30. Utöver bira, vin och cider finns  hamburgare, chili con carne och kyckling-sub på menyn.

Matchbiljett

Vår sektion heter Bortaklack. KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirer
Järnkaminerna finns på plats och säljer souvenirer och medlemskap inne på arenan. Kom och köp!

Allmän info

Datum: Torsdag 9 april 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Göteborg
Arena: Gamla Ullevi
Avresa: 09.00
Avreseplats: Stockholms Stadion

GLÖM INTE ATT LADDA NED DIN BUSSBILJETT! Så här gör du:

För dig som gör det första gången

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu.

Uppe i högra hörnet så klickar du på logga in.

Tryck på ” glömt lösenord” så genererar systemet ett lösenord till din mail, använd detta och logga in.

När du loggat in så går du till ” ändra mina uppgifter” så kan du byta till ditt persoonliga lösenord som du sedan använder i vår reseshop.

Under ” Mina köp” så hittar du din mobil/pdf -biljett till bussresan. Här hittar du alltid sen dina bussbiljetter, medlemskap och annat du köper i shopen.

Visa biljetten för bussvärden vid påstigning

För dig som gör det andra gången och framåt

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu.

Uppe i högra hörnet klickar du på logga in.

Ange din mail och ditt personliga lösenord

Under ” mina köp ” hittar du din mobilbiljett/pdf till bussresan. Observera att du måste klicka på ”visa” för att komma till rätt biljett om det ligger flera biljetter/köp på din sida.

Visa biljetten vid påstigning på bussen, skulle du råka ha glömt ditt medlemskort hemma, så hittar du även detta under dina köp.

JK-140330-0039