Häng med till Sundsvall på söndag!

Dela gärna!

JK ordnar ny läktarfest på bortaplan – det är klart du ska åka med till Sundsvall på söndag!

Söndag 26 april är det dags för nästa bortamatch som denna gång spelas i Sundsvall på Norrporten Arena kl 15.00. Självklart ordnar vi som vanligt bussresa dit. Det är första gången vi möter “Giffarna” sedan 2012 så passa på att åka uppåt i landet och sjunga fram Djurgår’n!

OBS! Avresetid kommer senare – håll utkik!

Nytt för denna resa är att vi provar lite olika busstyper, samtliga busstyper kostar dock lika mycket: 350 kronor.

Vill man kliva på efter vägen skickar man ett mail till [email protected] och frågar om vi åker förbi just din ort.

Information om dom olika busstyperna:

JK-buss: För klacken/Sofialäktaren men även för alla andra oaktat sektion, läktargrupp.

UCS-buss: För medlemmar i supportergrupperingen UCS. När en buss är full lägger vi ut en ny vid behov

Gioventubuss: För medlemmar på forumet Gioventu. Tillhör du denna kategori så boka här. Observera att det krävs minst 47 betalande för att denna kategori skall rulla. Uppnås inte en full buss så blir det helt enkelt en vanlig JK-buss.

Gubb-buss: Det har efterfrågats ett alternativ för våra lite äldre medlemmar som vill ta det lite lugnare på resorna. Vi provar detta alternativ denna resa. Det är helt okej att ta en öl här, men det skall vara lugnt på denna buss. På hemvägen är det tyst och släckt som gäller för dom som vill sova. Minst 47 biljetter måste säljas till denna kategori annars förs dessa över på vanlig JK-buss.

För samtliga kategorier så krävs det medlemskap i Järnkaminerna då våra bortaresor är en medlemsförmån och vi subventionerar bortaresorna med medlemsavgifter. Medlemskap klickar du enkelt hem nedan i samband med köpet av resan om du inte har detta.

SKRIV UPP DIG HÄR

Häng med till Sundsvall på fotbollsfest!

sundsvall