Intervju med Felicia om #StockholmsStolthet

Dela gärna!

Intervjufesten fortsätter. Nästa på tur är Felicia Frennesson.

Var i Stockholm kommer du från?

– Har bott lite överallt i Stockholm men större delen av min uppväxt har jag hört hemma i Åkersberga så det får väl bli mitt svar. Just nu bor jag i Djursholm, men jag har som sagt bott lite överallt.

Hur blev du Djurgårdare?

– Pappa tog med mig på min första hockeymatch när jag var några månader gammal och efter det har det bara rullat på. Gick med i Fabriken 2008 och sen dess har jag försökt göra så mycket tifo som jag har tid och ork till (är ingen supermänniska som Tifo-Pelle).

Vad har din hemort betytt för dig?

– I ärlighetens namn inte så mycket, det är ställen jag vuxit upp på men både jag och mina minnen har skapats överallt i Stockholm.

Vad tror du om säsongen 2015?

– Då jag inte har någon talan om spelet (som tur är) så får jag väl svara att jag tror och hoppas på att vi fortsätter bygga på den grymma inledningen vi haft på läktaren. Och så hoppas jag på att ännu fler personer inser hur kul det är att skapa tifon!

Vilken är din favoritplats i Stockholm?

– Har nog ingen favoritplats förutom det uppenbara, Stadion. Om något annat så gillar jag att strosa runt på Skansen.

Vad betyder devisen “Stockholms Stolthet” för dig?

– Stockholms stolthet för mig är att jag aldrig skäms över att vara Djurgårdare, att jag med stolthet i rösten kan säga att jag är från Stockholm och jag är DIF.