DIF vs Sundsvall & Falkenberg

Dela gärna!

Förlust i hemmapremiären, kryss i bortapremiären, torsk i derbyt och vinst mot Kalmar. Så har DIF Fotboll startat sin säsong.

Magnifik stämning i hemmapremiären inför över 20 000 blåränder, sjukt tunggung i bortapremiären, fenomenalt manglande i derbyt och en riktigt skön fredagsstämning mot Kalmar. Så har vi på läktaren startat säsongen.

Vi har inlett 2015 så jävla bra på läktaren och på planen kom äntligen första trean i fredags. Förhoppningsvis fortsätter grabbarna att prestera och plockar många till. För oss på läktaren gäller det att fortsätta på inslagen väg. Vi visade mot Kalmar att det inte spelar någon roll om det är fullsatt eller om vi är en dryg bit över 10.000 – vi är alltid tunga!

Två matcher på fyra dagar – upp till bevis!

Med ett lyckat slut och säsongens första vinst så blickar vi framåt mot två andra matcher. Det börjar med Sundsvall borta på söndag. Fyra bussar rullar och ett stort gäng sneresenärer. Åk med du också!

Tre dagar senare på onsdagen 29 april möter vi Falkenberg på Stockholmsarenan. Det är en match som på förhand ser ut som en av säsongens tråkigaste. Vi tänker se till att det blir precis tvärtom. Vi tänker inte sätta en orealistisk målsättning på hur många vi ska vara på plats, utan istället uppmana och kräva att alla släpper loss fullständigt! Det är vår mentalitet som spelar roll, ingenting annat. Det har vi visat under inledningen på säsongen.

KÖP BILJETT HÄR!

I ÖVER HUNDRA ÅR SÅ STÅR VI KVAR!

891b3d780e41e507afe2f3174c84b129