Inför DIF-Gefle

Dela gärna!

Imorgon möter vi Gefle på Stockholmsarenan 17.30. Över 11 000 biljetter är sålda och DIF jagar sin fjärde raka seger.

I onsdags sjöng vi fram DIF till tredje raka vinsten på ett fantastiskt sätt. Hela arenan gungade när 1-0 kom och efter det var det bara glädje fram till dagens sista vakna timme. Vi har inlett 2015 riktigt bra på läktaren och nu har även grabbarna börjat leverera på planen. Vårt stöd har varit ostoppbart och det har sjungits från minut 1 den här säsongen. Mot Falkenberg lät 9 000 som det dubbla. Mot Gefle går vi mot en fin publiksiffra och ett tungt drag.

KÖP BILJETT HÄR!

Två nya resor uppe

I vår reseshop som du finner HÄR så finns nu två nya resor att boka upp sig på. Den första går till Åtvidaberg på måndag 11 maj och kostar 250 spänn. Veckan efter möter vi Halmstad 18 maj, vilket också är en måndagsmatch. Priset för den upplevelsen 400 spänn. Det går självklart även att skriva upp sig på resorna i våra souvenirstånd under kvällens match. Tveka inte, fly vardagen och häng med på den blårandiga segerturnén!

I båda alternativen har vi tre olika biljett-typer. Det finns en rull-list där du väljer den biljett-typ som passar dig bäst.

  • JK-Buss: Allmän kategori som passar alla
  • UCS-Buss: För medlemmar i supportergrupperingen UCS
  • Gioventu: För forummedlemmar i forumet Gioventu

168cbbebb25b65e8b1ae7bfe14ab34bd