Skriv upp dig till Åtvidaberg!

Dela gärna!

På måndag spelar DIF nästa gång. Avståndet är riktigt litet och DIF går för sin femte raka seger! Även priset är bra: 250 spänn. Vi har bestämt oss för att inte köra något stopp på nervägen och skippa pub innan matchen för att ge fler möjligheten att åka. Avgång kommer därför vara så sen som 15.00.

Åtvidaberg ligger nära Stockholm och även riktigt bra till för många landsort. Trots att det är måndag bör vi kunna mönstra vårt största följe hittills den här säsongen. Vi var 800 mot Häcken och 900 mot Sundsvall. Det är dags att spräcka 1 000!

SKRIV UPP DIG HÄR

JK-bussar

Som vanligt skickar vi bussar till Åtvidaberg. Vi har reducerat priset på våra bussar till matchen till endast 250 spänn. Tveka inte att hänga med! Skriv upp dig nu, vänta INTE tills imorgon! Bussarna avgår från Stadion 15.00.

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

Pub

Vi skippar pub denna match för att kunna bli fler på plats.

Matchbiljett

Biljetter köps på Åtvidabergs hemsida HÄR! Det är billigare att köpa förköp så detta görs med fördel. Vår sektion heter L och ligger på den ena kortsidan. Säljs den slut öppnas även sektion K upp.

Allmän info

Datum: Måndag 11 maj 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Åtvidaberg
Arena: Kopparvallen
Avresa: 15.00 Stockholms Stadion
Pris: 250 kronor

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

FÖLJ DIF LAND OCH RIKE RUNT!

83e04de5767ac2442d72f99e6f4ef3f4