Vi ska fylla Sofialäktaren mot Peking!

Dela gärna!

Det återstår bara två hemmamatcher innan det är dags för sommarbreak. Den här våren ska avslutas med fest. Vi har några matcher kvar innan sommaruppehållet – låt oss göra dessa matcher till Djurgårdsfester!

Derbyt är nästintill slutsålt, det återstår bara några hundra biljetter. Efter det återstår endast en hemmamatch mot Norrköping den 4 juni. Vi ska se till att Sofialäktaren är fylld även denna match!

Den här matchen har potential att bli hur fet som helst. Hjälp till att få igång surret redan nu.

Det här ska bli en stor jävla Djurgårdsfest och vi satsar på en fullsmockad klack och ett jävla drag! Förra året spelades vår sista hemmamatch innan uppehållet mot IFK Göteborg. Över 18 000 tog sig till matchen och draget var oförglömligt. Det var ett konstant röj i 90 minuter och kaos på läktaren. Konfetti, mängder med flaggor, pyro, paraplyer m.m. Man undrade nästan om man hade hamnat i Sydamerika.. Varför inte köra en repris och gå in i uppehållet med ett riktigt roligt minne på hemmaplan?

Se till att hela gänget hänger med – det här kommer bli sjukt kul!

KÖP BILJETT HÄR!

27b0d39637b098ec30e6c32f9d7f80ca