Derby- och biljettköpardag!

Dela gärna!

Årets match kallar många det, årets ångestmöte heter det för vissa. Vi har gått igenom vad som gäller under och inför kvällens match och det är inget snack om var fokus ligger idag. För er som vill tänka mer än en dag i taget är det dock lön idag och ett perfekt tillfälle att göra som 11 000 andra redan gjort: köpa biljett till DIF-Norrköping. Idag gäller det även att knipa en av de sista platserna på Pa Dembo Tourain till Malmö och skriva upp dig på bussarna till Göteborg på måndag.

Vi ska avsluta vårsäsongen på hemmaplan på bästa sätt. DIF har två grymma erbjudanden till matchen mot Norrköping. Det ena bör du som säsongare fått till din mail där du kan köpa biljett på hela arenan för bara 150 kronor. Det andra är ett klackpaket för där även matchen mot Örebro (JK-dagen) ingår för 160 kronor. Biljettpaket nummer 2 kan du köpa i DIF Hockey Concept Store i Globen Shopping från och med 14.00 idag!

Återstår gör även två extremt viktiga och feta bortamatcher. Nu när lönen har trillat in är det dags för dig att lösa din resa till Göteborg 1 juni och Malmö 7 juni. Läs mer och lös din resa HÄR!

Tills sist:

KROSSA GNAGET!

59717e595a7be9a3a552d5c84f22f3e8