Stötta DIF Amerikansk Fotboll – så kan du hjälpa till

Dela gärna!

DIF AF vill starta upp sin juniorverksamhet igen – något Järnkaminerna uppmanar de som vill behålla Djurgårdens IF:s fantastiska mångfald som förening att stödja. Så här kan du bidra.

Info från DIF Amerikansk Fotboll:

Vad vi samlar in till:

Djurgårdens IF Amerikansk Fotboll är nu ute och söker stöd, vi söker stöd till att återskapa en juniorverksamhet där barn och ungdomar kan komma och testa på en växande sport i Sverige utan att behöva lägga ner en förmögenhet. Vi söker stöd för inköp av nya matchuniformer till klubben då nuvarande har passerat sina år och behöver bytas ut. För att nå våra mål krävs det inköp av material, utbildning av ledare och någon som kan ta sin tid och informera elever på skolorna runt om.

Vad vill vi:

Vi jobbar för att så många som möjligt ska kunna spela den sport som ser spännande ut och som man älskar. Vi vill att man ska kunna göra detta till den lägsta möjliga kostnaden då utgifter för sporten kan bli höga. Är du student eller kanske har en familj där hemma, så kan den ekonomiska situationen vara ett hett ämne, vi ger därför studenter rabatterande priser och istället för att gömma undan större delar av årsavgifterna, så läggs detta för ekonomiskt stöd för transport till bortamatcher. Det är därför vi idag har en större del förstagångsspelare i Seniorlaget då vi ger dem den tryggheten.

Vad har vi idag:

Idag har Djurgårdens IF Amerikansk Fotboll endast ett senior lag. Detta seniorlag består av ca 50 licensierade spelare och 3 fasta coacher och 3 spelande coacher. Djurgårdens styrelse drivs av största delen unga, engagerade personer som samtliga har spelat eller är aktiva spelare i klubben. Vår ordförande Kristina Ringel och hennes man samt klubbens sekreterare Lennart Ringel har båda varit aktiva i klubben sedan uppstartandet 2005 och började då som lagledare, men efter en konkurs och nystart så tillfrågades dessa att inta positioner i styrelsen på dem platser de har idag. Denna styrelse tar idag inte ut någon ersättning utan gör allt jobb för att spelarna ska kan känna trygghet och för sin kärlek till sporten.

Djurgården får alltid flera mejl i månaden från föräldrar av unga som vill börja spela och det känns väldigt roligt. Tyvärr måste hänvisa dem vidare till andra klubbar då vi inte kan ta emot några just nu för att verksamheten inte klarar av det. Många av ungdomarna vill inte gå till andra klubbar då dem just vill spela under detta märke, DJURGÅRDENS IF.

Vart vill vi komma:

Idag har vi ett seniorlag, men vi vill utvecklas. Vi vill trygga klubbens framtid genom utveckling och för att göra detta krävs det att vi startar upp juniorverksamheten på nytt. Vi vill starta lag för U13-U15-U17-U19. Vi vill att ungdomarna ska trivas i vår klubb och känna sig som hemma. Dem ska veta att hos oss finns det möjlighet för att utvecklas vidare utan att behöva komma till en ny främmande klubb. Vi vill ha öppna dörrar på alla nivåer och inte utesluta någon. Ge ungdomar drömmar för något nytt och hjälpa dem uppnå nya mål. Detta är vad du kan hjälpa oss att uppnå, detta är vad du kan hjälpa ungdomarna att uppnå.

Redan nästa år vill vi att minst en ungdomssektion ska vara igång och ha unga som tränar. Till 2020 ska vi ha en hel ungdomssektion och seniorsektion rullande. Till 2020 ska ingen i klubben behöva tänka på att byta klubb för att kunna fortsätta, utan alla ska känna trygghet i att kunna stanna kvar.

Vårt insamlingsmål:

Vi har satt ett mål på 150.000 Svenska kronor. Hur vi hade tänkt dela upp detta är på följande vis:

– Matchkläder 27% 40.000 :- (ett borta/hemma, byxor, strumpor)(Senior & Junior)

– Inköp av skydd 33% 50.000 :- (alla första års spelare har chansen att låna skydd)

– Uppstartskostnader 17% 25.000 :-

– Lagerplats 7% 10.000 :-

– Träningsmaterial 3% 5.000 :-

– Övriga utgifter 3% 5.000 :-

– Kostnad för insamling 10% 15.000 :- (ca 10% av insamlat går till insamlingsorganisationen)

T.ex. Om du skänker ett hundra kronor så kommer dessa pengar delas upp enligt ovanstående procenttabell oavsett om vi når målet eller inte. Går vi över mål kommer resterande läggas på framtida utvecklingen av klubben och juniorverksamheten.

SKÄNK PENGAR HÄR

Vi vill visa er vårt tack för de stöd ni ger oss:

Vi vill hålla er uppdaterade i utvecklingen och visa er vart just era pengar går till. När vi har fått igång detta bjuda ner er till en dag för att se hur vi jobbar som förening mot ungdomarna.

Om du hjälper oss mot framtiden, så vill vi visa vårt tack genom att:

Stödjande Medlem

100 kr. Vi publicerar ditt namn på vårt Facebook event och tackar för ditt stöd

Hedersmedlem

1000 kr. Du publiceras som hedersmedlem i Facebook gruppen och hemsidan samt får en DIFAF hedersmedlems T-shirt.

Järnmedlem

2500 kr. Du får ditt namn tryckt på en tröja som kommer följa med laget på alla hemma och bortamatcher.

Bronsmedlem

5000 kr. Du får en egen DIFAF Amerikansk fotbollströja med ditt namn.

Silvermedlem

15000 kr. Du får en synlig plats på en av Juniorlagens matchtröjor.

Guldmedlem

25000 kr. Du får en guldfärgad amerikansk fotbollshjälm med DIFAF Emblemet på.

Exempel: Skulle du ge DIFAF organisationen 5 000 kr kommer du få ditt namn publicerat som tack på Facebook-eventet, Facebook-gruppen och hemsidan www.difaf.se. Du kommer få en hedersmedlemströja, ditt namn tryckt på en matchtröja som följer med laget samt en egen Djurgårdens IF AF Amerikansk fotbollsmatchtröja.

OBS: Alla materiella gåvor kommer att delas ut efter insamlingens avslut.