Inför DIF-Peking: 17 000 sålda!

Dela gärna!

Vi har passerat 17 000 sålda biljetter till DIF-Norrköping! Vi kommer avsluta våren på ett fantastiskt sätt – med en enorm fest på hemmaplan mot Peking på torsdag och en stor invasion av Malmö på söndagen.

Norrköping hade den dåliga smaken att sno vår tredjeplats. Vi ligger just nu femma på samma poäng och målskillnad som Malmö. Under torsdagen har vi chansen att passera båda lagen, och med lite flyt i andra matcher, flyga ända upp till en andraplats! Det återstår två matcher och båda spelas mot två toppkonkurrenter (tillfälligt) före oss i tabellen.

Nu fyller vi Sofialäktaren och skapar ett riktigt jävla tunggung!

På läktaren är det dock inget snack om vem ska vinna. Peking kommer förvisso upp med ett hyfsat bortafölje på torsdag och Malmö har en publik som ofta hyllas till skyarna. Men de har inte glömt vilka de möter, och vi vet vilka vi är och vad vi kan åstadkomma. Vi ska plocka fram det bästa vi har i båda matcherna på läktaren. Nu visar vi att vi inte bara tillhör toppen i tabellen utan även är högst upp på tronen vad gäller stämning!

KÖP BILJETT HÄR!

Ändå fram till guldet ska vi nå..

b376eb03d6b26a54a02fda1c59aebcf5