Inför DIF-Peking: Vi står bakom vårt lag

Dela gärna!

Idag klockan 19.00 möter vi Peking i en renodlad toppmatch i Allsvenskan. Efter två raka kryss mot våra toppkonkurrenter ligger vi  för tillfället på en sjätteplats. Efter ikväll kan vi mycket väl ligga trea. Men vi kan också förlora matchen och ligga kvar där vi ligger. Oavsett resultatet ikväll kommer vi stå bakom vårt lag.

Samtidigt som det buas till höger och vänster hos vraken och sorkarna så fort det går emot, bygger vi en kärlek till laget inom Djurgårdsfamiljen. Vi slutar inte gå på matcher för att det går emot, vi slutar inte sjunga för att vi släpper in ett mål och framförallt ger vi inte upp när vinden blåser snålt i våra segel. Vi har många tuffa år bakom oss, och med det har vi blivit härdade.

DIF har chansen ikväll att klättra långt upp i tabellen igen och etablera sig som ett topplag. Vi ska njuta, såklart så länge det varar – men även efter det. Vi ska inte glömma var vi har varit och hur vi har byggt upp det vi har idag. Vi ska fortsätta lyfta laget med vårt villkorslösa stöd och ge dem all hjälp vi kan för att de ska fortsätta skörda framgångar. För vi är Djurgår’n.

Enade av motgångar, stärkta inför framtiden.

a95d8519af6714e11982f9436b4c6706

Matchen börjar 19.00 ikväll och 17 500 biljetter är sålda. Det kommer med andra ord att bli en publikfest på Stockholmsarenan ikväll. Har du någon som är sugen på att gå är det långt ifrån försent. Ta med den på matchen och köp biljett antingen via AXS-appen, länken nedan eller i biljettkassorna vid Skyview.

KÖP BILJETT HÄR!

Vi kommer att köra storsamling på En Arena, som har blivit uppgraderad för att bättre klara av trycket i barerna. Vår souvenirshop är öppen som vanligt inför matchen och stängs cirka 18.15-18.30. Där kan du köpa souvenirer, medlemskap och resor. Shopen på En Arena hittar du precis vid entrén utanför toaletterna.

LÄS MER OM SAMLING HÄR!

Idag är sista dagen att skriva upp sig på våra bussar till Malmö på söndag. Skriv upp dig nedan eller i våra souvenirbås på Stockholmsarenan, vi finns bakom Slakthusläktaren på plan 5 samt plan 5 ovh 6 bakom Sofialäktaren.

SKRIV UPP DIG HÄR!