Sedelkampanj! – så stöttar du Sofia Tifo ikväll

Dela gärna!

Sofialäktaren Tifo har gjort en magisk öppning på årets säsong. Längst ned i artikeln återfinns ett bildspel på årens arrangemang hittills. Nu behöver de hjälp för att kunna hålla samma nivå under hösten. Mot Norrköping kommer de att köra en stor sedelkampanj. Vi i Järnkaminerna vill uppmana samtliga att slänga en sedel i hinken ikväll!

Såhär skriver Sofialäktaren på sin Facebook-sida:

“Vårsäsongen närmar sig sitt slut och det har varit en hektisk säsong hittills för Sofialäktaren Tifo. Flera stora arrangemang har producerats som varit väldigt påkostade.

Vi uppskattar ert stöd enormt – utan alla pengar som skänkts skulle dessa tifon inte varit möjliga att göra. Vi är inne i planeringsstadiet för höstsäsongen redan nu och behöver ert fortsatta ekonomiska stöd för att kunna påbörja arbetet med arrangemangen i god tid. Därför har vi i matchen mot Norrköping en sedelkampanj. Stöd oss genom att skjuta till lite extra pengar och vi lovar att göra vårt yttersta för att producera tifon värdiga Djurgårdens IF. Lägg en sedel i våra hinkar!

Vill du hjälpa till med insamlingen är du varmt välkommen ner till capobordet längst ner vid Sofialäktaren i halvtid där vi delar ut hinkar. Tack!

– Sofialäktaren tifo”