Sista infon inför Malmöresan

Dela gärna!

Nu på söndag så genomför vi återigen en riktigt stor resa till en av Djurgårdens bortamatcher. Vi har både ett tåg för cirka 800 Djurgårdare och bussar på det. Här är all info du behöver från Reseklubben.

Tåget

DET FINNS PLATSER KVAR – BOKA HÄR!

Tidtabell

Flemingsberg-Svågertorp 08.46-13.43

Svågertorp-Stockholms Central 21.07-02.47

Tåget kommer avgå från Flemingsberg 08.46 från spår 5 och sedan ankomma Svågertorp kl 13.43. Var på plats minst 20 minuter innan avgång för att vara på den säkra sidan vid eventuella förseningar i trafiken!

Observera att stationen är bytt från Hyllie till Svågertorp, samma sak gäller hem, vi åker från Svågertorp 21.07 på kvällen.

Ni som har ”Sektion vagn 1-4″ går på tåget i främre delen av tåget, dvs vagn 1-4, ni som har “Sektion 5-12” eller “Sektion 3-12” går på tåget bakifrån i vagnarna 12-11-10-9.

Biljetterna visar ni upp vid påstigning antingen på utskrivet papper eller i mobiltelefonen, Förbered detta så går påstigningen snabbt. OBSERVERA ATT NI MÅSTE SPARA BILJETTERNA FÖR KONTROLL ÄVEN VID PÅSTIGNING PÅ HEMVÄGEN.

Eventuellt överblivna biljetter säljs på perrongen i Flemingsberg för 700:- och finns det platser kvar hem säljs dessa på arenan i souvenirståndet.

Vagn 1-2 är förbokade vagnar av olika supportergrupperingar i resten av tåget är det fri sittning.

Från Svågertorp kommer det finnas tio gratisbussar som går i skytteltrafik mellan Svågertorp och Lilla torg i Malmö. Efter matchen går samma bussar från bortainsläppet tillbaka till Svågertorp.

Tågbiljetter

Det står följande på samtliga biljetter:

“Observera att länkarna endast är aktiva för utskrift i en månad från beställningsdatum.”

Detta är felaktig info, allas länkar kommer funka, biljetterna hade en annan version förut men är nu uppdaterad.

OBS! Medlemskapskrav och kontroll

Man måste vara medlem för att få åka med våra resor, medlemskap fixar du enklast via jarnkaminerna.ebiljett.nu INNAN avresa och visar sen upp bekräftelsen för resan eller om du redan fått ditt kort så visar du upp detta. Vi kommer gå runt och ha medlemskontroll och har du inte medlemskap så får du helt enkelt lösa ett på tåget, men för allas bästa så löser du det innan avresa.

Ingen medhavd alkohol är tillåten men på tåget finns följande meny:

Chips 20 kr
Kaffe/te och bulle 25 kr
Läsk 20 kr
Öl 50cl Mariestad 65 kr
Öl 33cl TT 49 kr
Lantbröd ost och skinka 52 kr
Lantbröd kyckling 57 kr
BLT 57 kr
Pastasallad med kyckling Caesar 75 kr
Pastarosso med ost 75 kr

Alkohol börjar serveras 11.00 enligt EU-direktiv. Du kan betala både med kort och kontanter.

VIKTIGT!

Vagn 5 måste vara helt nötfri på grund av nötallergi hos vissa resenärer.

Souvenirer

I vagn 4 kommer vi ha en souvenirshop där vi bland annat säljer den rykande färska “Lycka är att vara Djurgårdare” för 200 spänn, här hittar du alla våra souvenirer och kan köpa dig snygg till matchen och inför sommaren. Souvenirshopen har öppet 08.30-13.00 och 22.00-02.00.

Läs mer om souvenirförsäljningen på tåget och i Malmö här.

Viktig info för dig som har köpt flera tågbiljetter

Vi har fått många mail om dom har köpt mer än en tågbiljett i samma köp (dvs köpt till sina vänner) och från början sas det att skriva in vännernas namn i kommentatorsfältet. Det räcker med att du som bokat biljetterna kommer tillsammans med dina vänner (det är ditt ansvar att det är rätt personer) så visar du hur många biljetter du köpt och sen kliver ni på tåget. Har du köpt 3 biljetter så har du också fått 3 biljetter till din mail/konto på jarnkaminerna.ebiljett.nu.

Ordningsregler

– Rökning är inte tillåten någonstans på tåget

– Det är inte tillåtet att ta med alkoholhaltiga drycker på tåget. Tåget har en restaurangvagn där dryck kan köpas för de som vill fukta strupen. Det är dock tillåtet att ta med sig smörgås eller dylikt.

– Ingen skadegörelse! All skadegörelse så som sabotage av tågets inventarier, uppsättning av klistermärken etc. kommer ge JK böter vilket kommer få stora konsekvenser.

– Ingen pyroteknik vid eventuella stopp

– Återigen, sätt inte upp ett endaste klistermärke på tåget, ett enda litet klistermärke kan ordna så att vi aldrig mer får hyra tåg av SJ

– Visa respekt för dina medresenärer, det kommer finnas plats både för partyprissar och dom som vill ta det lite lugnare.

– Bandare är givetvis tillåtet att ta med, dock kan inte el garanteras på tåget.

– Drick med måtta, du skall kunna stå upp på benen hela dagen men framförallt kunna ge vårt älskade Djurgår’n ett stöd dom aldrig glömmer i Malmö.

Om vi bryter mot ordningsreglerna kommer det bli svårt om ens möjligt för JK att arrangera fler tåg framöver, och vi alla vill gärna åka tåg oftare.

JK-bussar

Anmälan till bussarna är nu stängd. Avgång är 07.00 från Klocktornet på Stadion. Innan avresa behöver du ladda ner din biljett till tåget/bussen. Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter. Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till resan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

VIKTIGT!

Buss 1 måste vara helt nötfri på grund av nötallergi hos vissa resenärer.

Matchbiljetter

Malmö har nu valt att släppa upp hela det nedre etaget på kortsidan p.g.a. vårt intresse och biljettförsäljning. Vi har sålt över 1 600 biljetter på vår bortasektion och uppskattningsvis 100-200 på övre etage. De sista 500 biljetterna lär gå ut så ska du ner och kolla på matchen köper du matchbiljett NU – KÖP MATCHBILJETT HÄR!

Pub

Vi kommer som vanligt att inta Lilla Torg inför matchen mot Malmö. Lilla torg ligger i centrala Malmö och är lätt att hitta till. Vi har pratat med pubägarna och meddelat dem om vår ankomst. Särskilt välkomna är vi till puben “Victors”. När den är full fyller vi på övriga pubar och färgar Lilla Torg blårandigt!

c7d4249f8f65e123a61c2a87ba103c17