Tack för en fantastisk resa!

Dela gärna!

Vi vill tacka Djurgårdsfamiljen för en fantastisk resa till Malmö. Allt från tågresan ner, samlingen, marschen, läktarfesten och hemresan var otroligt lyckad. Det var länge sen vi hade så kul på läktaren. Draget var riktigt grymt matchen igenom med Super Mush-ramsan som höjdpunkt.

Vi blev tillslut 2 100 blåränder på plats. Följet slår sig därmed in på plats nummer 20 över våra största bortaföljen på 2000-talet. Draget däremot var bland det bästa vi har skapat på bortaplan. Samtliga hade en grym mentalitet och röjde på (i bra takt och ton) matchen igenom. Det var oerhört glädjande att se. På planen gjorde spelarna en gedigen insats och spelade ruggigt bra särskilt i första halvlek, vilket resulterade i en stark pinne mot regerande mästarna. Vår förlustfria svit mot Malmö fortsätter och står sig från 2012.

Framtiden

För er som inte åkte ner till Malmö  behöver vi knappast påpeka vad ni missade. Vi vill dock upplysa om att vi redan har spikat nästa satsning – denna gången på hemmaplan. På lördag den 4 juli startar Allsvenskan äntligen igen när vi möter Örebro på Stockholmsarenan. Vi har då valt att satsa på vår första Järnkaminernas dag i fotboll någonsin! För de som har besökt en sådan på Hovet vet vad som gäller. Vill du läsa mer om matchen finns det mer info HÄR!

KÖP BILJETT HÄR!

VI SÄTTER FÄRG PÅ ALLSVENSKAN!