Inför Helsingborg-DIF

Dela gärna!

Imorgon, måndag, möter vi Helsingborg på bortaplan igen. Den här resan gör vi för Myggan. Vi ska åka ner och hedra minnet av honom och samtidigt sjunga fram DIF till tre poäng.

Vi möts på Harrys och promenerar tillsammans upp till Myggans minnesplats. Vi går 17.45 så se till att vara ute på gatan 17.30. Läs vår text om hur vi ska hedra Myggan HÄR!

Två JK-bussar kommer att rulla till matchen och ett stort gäng sneresenärer. Vi har ett fåtal platser kvar på vår andra buss. Det är fortfarande inte försent att skriva upp sig och åka med. Skriv upp dig nu!

JK-bussar

Som vanligt skickar vi bussar till Helsingborg. Priset för bussresa tur och retur är 350 kronor. Bussarna avgår från Stadion 07.00.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera resenär med eventuella kostnader för skadegörelse.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig. 

Pub

Pub för dagen är precis som de senaste åren Harrys på Järnvägsgatan 7. Därifrån promenerar vi tillsammans upp till Myggans minnesplats 17.45.

Matchbiljett

Biljetter till matchen ingår inte i resepriset utan köps på egen hand på Ticnet. Vår sektion heter N3 Bortastå. För de som vill sitta ner är det sektion A som gäller. Vi rekommenderar samtliga att köpa förköp för att minska köer. KÖP BILJETT HÄR!

Allmän info

Datum: Måndag 13 juli 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Helsingborg
Arena: Olympia
Avresa: 07.00 Stockholms Stadion
Pris: 350 kronor

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.