Missa inte Uppesittarkvällen 19.00!

Dela gärna!

Ikväll klockan 19.00 drar äntligen vår Uppesittarkväll igång! Denna gång är det vi i Järnkaminerna som styr programmet och vi lovar att ni inte vill missa detta. Uppesittarkvällen anordnas inför Järnkaminernas och Matchtröjans dag nu på lördag.

Denna gång kommer det vara vi i Järnkaminerna som håller i programmet och det kommer att ha enbart läktarfokus. Här har ni en sammanfattning av schemat. Vi kommer ha tre olika paneler som kommer att avhandla olika ämnen. Gäster är bland annat Joel Lillbroända, Johan Arvidsson, Johan Gullö, Tommie Arvidsson, Adam Szulkin med flera. Vi kommer även få lyssna på vad några i spelartruppen har att säga om DIFs supportrar. Missa inte detta!

Här är länken för Uppesittarkvällen: https://www.youtube.com/watch?v=3DN0t6U2aHo

19.20 – Våren på läktaren.

20.05 – Matchtröjans dag

20.30 – Läktarminnen

21.00 – Tittarfrågor

21.30 – DIFs läktarkultur.

Vi kommer att svara på tittarfrågor under programmet. Panelen som ska svara på dessa frågor är rutinerade och har varit med länge. Alla frågor är välkomna, men försök hålla det någorlunda relevant. Info om hur och var ni ställer tittarfrågor kommer under programmet. Vi ska försöka svara så många av er som möjligt.

Uppesittarkväll