Har du fått mejl från "Booster"? – Svara på det!

Dela gärna!

Järnkaminerna har ansökt om ett föreningsbidrag via “Booster riksförbund”. Dessa pengar, som är realistiska att tänkas få, är något vi verkligen behöver i arbetet med att tex. subventionera våra resor.

Ett av kriterierna för att få pengarna, är att ett visst antal medlemmar svarar på ett frågeformulär. Detta frågeformulär har skickats ut under det senaste dygnet. OBS! Under midsommar gick det ut ett felaktigt mejl från Booster där det var fel länk medskickad. Det mejlet som vi vill att ni svarar på skickades ut under onsdagen eller torsdagen.

Vi ber därför så många som möjligt att ägna några minuter åt att svara på detta.

Avsändaren kommer inte att vara Järnkaminerna utan Booster riksförbund. Alltså, svara gärna på frågeformuläret, och hjälp på så vis Järnkaminerna att kunna göra livet som Djurgårdare bättre. Tack på förhand!

Järnkaminerna Stockholm