Nu kickar vi igång haussen!

Dela gärna!

Haussen inför JK-dagen på lördag 4 juli har stannat av lite. Nu kickar vi igång den igen och ser till att den första Järnkaminernas dag i fotboll blir en riktigt fet Djurgårdsfest! Hjälp oss att sprida surret om matchen. Vi kan inte göra detta själva, hela Djurgårdsfamiljen måste bidra till haussen. Ta med en kompis, ta med en mormor, ta med en granne – det spelar ingen roll. Bidra till haussen!

Lång över 13 000 biljetter är sålda så det är inget snack om att det blir en fin publiksiffra. På Sofialäktaren återstår det endast några hundra biljetter på det nedre etaget. När den är full fyller vi på det övre etaget som även det är klack för dagen.

JK-dagen är även Matchtröjans dag. Vi vill att samtliga på plats sätter på sig sin finaste matchtröja och färgar läktarna blårandiga! Matchtröjans dag brukar innebära ett riktigt tungt drag, i kombination med JK-dagen förväntar vi oss något alldeles särskilt i stämningsväg.

KÖP BILJETT HÄR!

ac59c697e2a7553025586dadfdd12df5