JK-dagen: Två dagar kvar till DIF

Dela gärna!

Tack till alla som tittade på vår Uppesittarkväll igår. Det här var en av förhoppningsvis många program vi roddar. För er som missade sändningen eller vill se om den smått legendariska tredje delen kommer vi lägga upp programmet i efterhand.

Nu är det två dagar kvar tills vi äntligen får se DIF spela fotboll igen! Det är den första JK-dagen någonsin och dessutom Matchtröjans dag. Det ska bli en av årets varmaste dagar och för alla blåränder som är i Stockholm ska det vara en självklarhet att gå på matchen. Igår kom vi upp i 13 400 sålda biljetter och vi sitter spänt och väntar på nästa biljettuppdatering från DIF.

Sofialäktaren snart slutsåld

Sofialäktaren kommer att bli slutsåld, det är det viktigaste med den här matchen på läktaren. Om du vill stå i en vad vi tror kommer bli den bästa klacken på många år under JK-dagen köper du biljett nu!

KÖP BILJETT HÄR!

unnamed