Info Örebro-DIF 27 juli

Dela gärna!

Nästa måndag 27 juli är det dags för bortainvasion. Vi ska fylla (och färga) hela kortsidan med blåränder! Vi vill uppmana samtliga att köpa biljett på en gång och vara med i interntävlingen mellan Sofialäktaren och Slakthusläktaren. De som vanligtvis står på Sofia på våra hemmamatcher ska köpa biljett på nedre etaget på kortsidan och de på Slaktis köper på övre. Köp din biljett nu och visa vilken läktare som är tyngst!

KÖP BILJETT HÄR!

Vi vill utlysa denna sommar till Matchtröjans sommar! Det gäller inte bara på våra hemmamatcher, utan även på stan, i parken, på grillningen men också på bortaplan! Det var länge sen vi färgade en bortaläktare i blårandigt. Nu är det dags igen. Sätt på dig din snyggaste matchtröja och ta dig till Örebro den 27 juli!

JK-bussar

Som vanligt skickar vi bussar till Örebro. För bara Vi har reducerat priset på våra bussar till matchen till endast 200 spänn. Tveka inte att hänga med! Skriv upp dig nu, vänta INTE tills imorgon! Bussarna avgår 14.30, initialt från Stadion. Det kan vara så att vi behöver flytta avreseplats till den här resan. Håll utkik i våra kanaler.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera resenär med eventuella kostnader för skadegörelse.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

Pub

Precis som tidigare år kommer vi att samlas på Frimis inför match. Adressen är Frimurareholmen. Läs mer om pubsamlingen HÄR!

Matchbiljett

Köp matchbiljett på en gång! Det är mycket som står på spel. Vilken sektion är tyngst – Sofia eller Slaktis? Matchbiljetter köper du på Örebros hemsida. KÖP BILJETT HÄR!

Allmän info

Datum: Måndag 27 juli 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Örebro
Arena: Behrn Arena
Avresa: 14.30 Stockholms Stadion (kan eventuellt bytas, håll utkik)
Pris: 200 kronor

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

VI SKA BLI 3 000 MAN – LÖS DIN RESA NU!

1208834f256d88f210f1cb95ddc0d577