Solna-DIF 10/8: Vi ska skapa magi

Dela gärna!

Årets bortaderby mot Solna närmar sig. Den 10 augusti mobiliserar Djurgårdsfamiljen och tar sig ut till Solna för att göra sin plikt: visa vilka som är kungar av stan. Vi har inte vunnit ett derby på många år. För en gångs skull kanske vi kan gå in med sportslig fördel i ett derby. Köp biljett NU så ser vi till att bli ruggigt jävla många och tillsammans sjunga ut Solna fullständigt!

Vi kan skapa läktarmagi när vi väl bestämmer oss. Det har varit riktigt tung stämning under året, det är på derbyna den ska kulminera. Det vi presterade mot Bajen i våras var ruggigt. Nu ska vi göra samma sak på Friends mot våra värsta rivaler. Nyss nämna arena är större än Stockholmsarenan och behöver ett större maskineri för att skapa de sjukaste topparna. Vi vill bli fler på Södra den 10 augusti än på många, långa år. Missa inte denna match!

Sofia på nedre, Slaktis på mellan

Biljetterna har precis släppts, vi vill sälja slut dessa så fort som möjligt. Vi vill att samtliga som ska på matchen lyssnar på denna uppmaning: Precis som i bortaderbyt mot Bajen ska vi köra klacken på nedre och aktiv sitt på etaget ovanför. Sofialäktaren på södra nedre och Slakthuskurvan på mellan!

Står du på Sofialäktaren på våra matcher? Då ska du trycka på den tredje biljettparollen som heter “Biljetter Djurgården” och köpa biljett på den gröna sektionen 101-104 och 137-140.

Står du på Slakthusläktaren på våra matcher? Då ska du trycka på den första biljettparollen som heter “Biljetter” och köpa biljett på den lila-rosa sektionen 201-204 och 237-240.

KÖP BILJETT HÄR!

 

Köp biljett och hetsa igång polarna!

a2452374de1fd20ba9d4adb76f5f1c0f