Pubsamling Örebro 27 juli

Dela gärna!

På måndag den 27 juli är vår nästa bortamatch. Vi möter Örebro som vi tämligen enkelt avverkade på hemmaplan under JK-dagen. Vi satsar som bekant på 3 000 man och en fylld kortsida. Vi vill också styra en fet pubsamling inför match! Alla som ska till Örebro och inte åker direkt till matchen samlas på Frimis!

Vi har varit på Frimis i några år i rad nu och det har alltid varit gott om blåränder på plats. Men nu ska vi göra det riktigt najs. Adressen är Frimurareholmen och puben ligger riktigt centralt. Kom dit och sjung upp! Därifrån går vi gemensamt till arenan.

Vi vill utlysa denna sommar till Matchtröjans sommar! Det gäller inte bara på våra hemmamatcher, utan även på stan, i parken, på grillningen men också på bortaplan! Det var länge sen vi färgade en bortaläktare i blårandigt. Nu är det dags igen. Sätt på dig din snyggaste matchtröja och ta dig till Örebro den 27 juli!

Vi ska fylla hela vår kortsida den 27 juli. Vi kör just nu en internutmaning med Sofialäktaren mot Slakthuskurvan. Vi kör Sofia på nedre och Slaktis på övre etage. Vem säljer ut sin sektion först? Köp din biljett NU!

KÖP BILJETT HÄR!

249f9dbe7506b169b9c864333dfdfce8