Inför DIF-Häcken: Det är ingen slump

Dela gärna!

Imorgon möter vi Häcken på Stockholmsarenan. Med hittills 12 000 biljetter sålda pekar allt på en riktigt fin publiksiffra. Till vår senaste hemmamatch såldes över 3 000 biljetter på matchdag, med något liknande imorgon kommer det vara ett nummerstarkt stöd från läktarna. Men som vanligt handlar allt om inställning.

Vi är riktigt vassa på läktaren just nu, imorgon har vi chansen att lyfta grabbarna till en förstaplats – det ska märkas!

Vårt stöd gör skillnad och grabbarna lyfter sig när vi stöttar dem. Vi har gjort ett stort antal sena mål under andra halvlek på hemmaplan i år. Det är ingen slump. Från söder maler Sofialäktaren, från väster exploderar Slaktis, från öster stämmer sittplats in under slutet av matchen, och från norr kommer våra fotbollslirare i våg efter våg. När våra motståndare blir attackerade från alla håll ger de efter tillslut. Det är så vi ska knäcka Häcken imorgon. Vi ska få arenan att koka!

KÖP BILJETT HÄR!

Samling och försäljning

Vi samlas som vanligt på Djurgårdshaken Östra Station och En Arena. Berit behöver stort stöd nu under sommaren då Roslagsbanan håller på att renoveras.

På En Arena kommer som vanligt ett stort antal Djurgårdare samlas. Kom till vår souvenirshop utanför toaletterna och köp dig snygg men framförallt bli medlem i JK. Det är nu smidigare än någonsin, du behöver bara ange namn och mailadress. Shopen är öppen som vanligt inför matchen och stängs cirka 15.30. Vi tar kontant, kort och Swish. Försäljning inne på arenan sker som vanligt bakom Södra på plan 5 och 6, och bakom Slaktis på plan 5.

STOCKHOLMSARENAN SKA KOKA!

9389488b5ba2ebf5e20d2e9a25962eac