Inför Örebro-DIF: 2 700 biljetter sålda!

Dela gärna!

Imorgon reser tusen och åter tusen blåränder till Örebro för att sjunga fram våra Järnkaminer på planen till tre viktiga poäng i toppstriden. Här är slutinfon inför resan. Ska du på matchen är det förköp som gäller, lös det innan du kommer till arenan! Vi har ett fåtal platser kvar på våra bussar, skriv upp dig nu!

Vi har sålt slut vår kortsida på 1 900 platser och uppskattningsvis 800 biljetter på långsidan. Det finns ett fåtal platser kvar på intilliggande sektioner. Ska du på matchen köper du biljett på nätet innan du kommer till arenan, annars kommer du inte in. Köp på någon av de här sektionerna: P, O eller O2.

KÖP BILJETT HÄR!

Tre uppmaningar

– Stå upp och sjung jävligt högt. Oavsett vilken sektion du har biljett till, stå upp och sjung för Djurgår’n! Vi ska skapa säsongens fetaste stämning på bortaplan!

– Drick med måtta. Du åker till Örebro för att stötta DIF, det kan du inte göra när du är så full att du inte ens kan hålla balansen! Drick med måtta inför match, efter gör du som du vill.

– Sätt på dig matchtröja. Vi ska färga våra sektioner i världens vackraste färger. Dra på dig din snyggaste matchtröja och bidra till ett blårandigt hav!

Samling på Frimis

I Örebro är puben Frimis på Frimurareholmen bokad för alla blåränder på plats. Sjung upp redan på samlingen, det ska märkas att Djurgår´n är i byn. Det tar cirka 20 minuter att gå till arenan. Se till att gå senast 18.00 från puben för att hinna till avspark!

På läktarna gäller total koncentration på sång, även om vi skulle få ett mål emot oss så ska sången stegra ännu högre från alla tillresta. Tre ruggigt viktiga poäng står på spel och ditt stöd kan göra skillnad. Bidra genom att stänga av omvärlden (såsom mobiltelefoner) och fokusera på att sjunga jävligt högt i rätt takt från det att du kommer in på arenan tills du lämnar den.

JK-bussar

Den enorma bilkaravanen kommer få sällskap av sex bussar i JKs regi. P.g.a. semestertider och brist på bussar kommer en av bussarna vara en gammal SL-buss utan toalett. Det var tvunget att bli så den här gången för att Junior skulle kunna leverera bussar med våra sena bokningstider. Vill vi slippa det i framtiden får folk helt enkelt anmäla sig tidigare.

Avreseplats är Stadion. Denna gång inte från Klocktornet utan på andra sidan (Drottning Sofias väg) där man går in på sektion M/N. Bussarna avgår 14.30 och väntar inte på någon så var där i tid. Det finns ett fåtal platser kvar, skriv upp dig nedan! Priset är 200 kronor.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera resenär med eventuella kostnader för skadegörelse.

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

119be23f25273aaf7dd140bf6f893e14

Vi vill även påminna dig om att köpa biljetter redan nu till bortaderbyt mot sorkarna den 10 augusti samt hemmaderbyt mot vraken den 24 augusti! Läs mer och köp biljett bortaderbyt HÄR och om hemmaderbyt HÄR!