Derbyt: 3 000 plåtar kvar på nedre

Dela gärna!

Det återstår mindre än två veckor till vårt bortaderby mot Solna den 10 augusti. Trots strul för många att köpa biljetter har det sålts riktigt bra. Det återstår nu endast 3 000 biljetter på det nedre etaget. Ska du ha biljett köper du NU!

Biljetterna säljs endast på nätet, bokningen ska fungera nu. Precis som i bortaderbyt mot Bajen ska vi köra klacken på nedre och aktiv sitt på etaget ovanför. Det har varit riktigt tung stämning under året, det är på derbyna den ska kulminera. Det vi presterade mot Bajen i våras var ruggigt. Nu ska vi göra samma sak på Friends mot våra värsta rivaler.

Så köper du biljett

Sofialäktaren på södra nedre och Slakthuskurvan på mellan!

Står du på Sofialäktaren på våra matcher? Då ska du trycka på den tredje biljettparollen som heter “Biljetter Djurgården” och köpa biljett på den gröna sektionen 101-104 och 137-140.

Står du på Slakthusläktaren på våra matcher? Då ska du trycka på den första biljettparollen som heter “Biljetter” och köpa biljett på den lila-rosa sektionen 201-204 och 237-240.

KÖP BILJETT HÄR!

ef12ffc15406604c6c3f1e089d286e93