Biljettläge och uppmaningar inför derbyt

Dela gärna!

Dagen D närmar sig…

På måndag samlas vi först i Vasaparken och tar oss sedan gemesamt till Solna stad (Läs mer om samlingen här). Vi ska ha en större klack än sorkarna, sjunga ut dem efter noter och göra allt för att ta tillvara på detta gyllene läge att även tvåla dit dem på planen. Vi minns alla hur vi käkade upp dem i 2:a i våras, och med rätt inställning från start tar vi med 3 poäng hem till Stockholm.

Uppmaning 1: köp på södra nedre och mellan –  sedan fyller vi etage 3!

Med 6 dagar kvar kan vi redan slå fast att vi blir riktigt många på måndag. Södra etage 2 sålde först slut, men sedan släpptes rad 1-4 som tidigare varit avstängt. Sektion 201-204 eller 237-240 är det som gäller för dessa. Färre än 1000 biljetter återstår på södra etage 1. Vi uppmanar nu till att köpa upp södra etage 1, sedan fyller vi södra övre. Redan nu har cirka 5500 DIF införskaffat plåt på södra läktaren och prognosen pekar på att vi blir uppemot 10.000 Blåränder på Friends.. Köp biljett här:

Uppmaning 2:  Klä dig i blått!

JK uppmanar samtliga Djurgårdare att klä sig i blått. Tillsammans ska vi skapa en blå, mental vägg, utan motstycke i landet.

 

IMG_1703