Inför Elfsborg-DIF: Perfekt uppladdning

Dela gärna!

På söndag väntar en extremt viktig match. Alla sagor har kapitel där det går emot och blåser kallt, det är där individernas karaktär visar sig. Nu reser vi oss och bärgar ännu en seger – mot serieledning!

Elfsborg är ett av de lag som konkurrerar med oss om topp tre i tabellen. Vid vinst går vi om boråsarna, och vid gynnande resultat i de två IFK-lagens matcher går vi upp i serieledning! Där har ni betydelsen av matchen rent sportsligt.

På läktaren gäller det för oss att hitta tillbaka och finna glöden. Vi gjorde inte på något sätt en dålig prestation i bortaderbyt, men det är riktigt ovant för oss att känna det vi kände på läktaren under de sista 20 minuterna av matchen. Nu möter vi återigen ett lag vars supporterskara inte ens en bra dag utgör ett hot mot oss på läktaren. Det här är perfekt uppladdning inför vårt hemmaderby. Vi ska röja för DIF i 90 minuter och skapa skönsång på Sveriges bästa bortaläktare. Åk för John G. Janssons skull ner till Borås!

JK-bussar

Våra bussar är nu fulla och anmälan är stängd. Bussarna avgår från Stadion 09.30.

Vi uppmanar samtliga att ta sig ner ändå, snacka runt med polarna och lös en bil, boka tåg eller lifta om du så behöver.

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet köper du innan avresa HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. JK förbehåller sig rätten att debitera resenär med eventuella kostnader för skadegörelse.

Pub

Brasseriet på Allégatan 21.

Matchbiljett

Köp förköp för att underlätta vid entréerna och spara pengar. KÖP BILJETT HÄR!

Allmän info

Datum: Söndag 16 augusti 2015
Matchstart: 17.30
Resmål: Borås
Arena: Borås Arena
Avresa: 09.30 Stockholms Stadion

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

Djurgårdsfamiljen – enad och orubblig

578f5bd743e995ed148065196efed26e