Samling i Vasaparken innan derbyt!

Dela gärna!

Precis som vanligt inför bortaderbyna mot Gnaget uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas i och kring Vasaparken på måndag. Efter matchen ses vi på Östra.

Lite skönt parkhäng med tusentals andra Djurgårdare är den perfekta uppladdningen inför ett derby. På måndag uppmanar vi samtliga att fylla Vasaparken och pubarna i området runtomkring.

Från 15.00 samlas vi. Klockan 17.15 kommer 10 stycken gratisbussar från SL anlända till parken. Dessa tar oss till Friends Arena. Vid behov åker bussarna tillbaka och plockar upp nya Djurgårdare om det är folk kvar i parken.

Ett par poliser kommer att åka med varje buss för att hålla koll. Vi uppmanar alla att inte hoppa eller slå på saker eller försöker öppna takluckan i bussarna då den skadegörelse som eventuellt uppstår faktureras till DIF Fotboll – och det är inga små belopp vi snackar om.

Släng skräpet!

Stockholm är vår stad och en vacker sådan. Se till att ni tar hand den. Ta med ert skräp och släng i en papperskorg och se till det är snyggt på den platsen ni har suttit på. Passerar du en ölburk/skräp som någon annan glömt ta med sig, ta med dig det och släng i papperskorgen även om det inte är ditt skräp. Ju mer skit vi lämnar efter oss – desto mer skit får JK och DIF.

På måndag ska vi färga Solna blåblått och sjunga ut Gnaget. Det är vår huvuduppgift. Klart att man kan ta ett par öl i solen för att lugna nerverna men 100 procent fokus gäller på läktarna. Den som tänkt vara stupfull under matchen kan redan nu stanna hemma i stället.

Östra håller öppet – stöd Berit!

Vårt andra hem Östra station håller öppet på måndag och ordnar även med ett par bussar som avgår vid 17.30-tiden. För att få plats på dessa måste man dock höra av sig till Östra och boka plats senast fredag eftermiddag. Ring 08-6120014 och boka (där kan du även boka bord).

Eftersamling på Östra

Efter matchen kommer bussarna som tog oss från Vasaparken gå från Friends till Östra station, där Berit håller öppet till minst 23.00 beroende på hur många som dyker upp. Kom dit och häng med andra Djurgårdare efter matchen!

ALLT FÖR DJURGÅR’N!

vasaparken