Samling på Globentorget – och en uppmaning till "sittplats"

Dela gärna!

Inför hemmaderbyt mot Bajen samlas vi i området runtomkring arenan. Vi uppmanar alla Djurgårdare att vara på plats så tidigt som de kan under eftermiddagen.

Från 15.00 och framåt uppmanar vi alla att samlas på pubarna runt Globentorget (eller på själva torget för den som inte har åldern inne) inför matchen mot Bajen på måndag.

Bland ställena som finns vid Globentorget finns Grekiska Kolgrillsbaren utanför Hovet, Blues Kök och Bar, Globen Star, Skyview Café och DIF:s medlemspub Baloo Bar. Där samlas vi och sjunger upp inför det sjukt viktiga hemmaderbyt.

Var på plats i god tid och lämna också pubarna i god tid för att hinna in via köer och för att alla ska vara inne på läktarna tidigt. Det är sjukt viktigt både för tifoarrangemang och för stämningen från start!

Skippa hellre den sista ölen på puben – vi är där för att sjunga fram DIF till tre viktiga poäng.

Berit välkomnar till Östra!

Även Östra är öppet för de Djurgårdare som vill samlas på klassisk mark. Berit har ordnat bussar till arenan som avgår från Östra klockan 18.00. Bussbiljett kostar 40 kronor som betalas på Östra. Förbeställ bussbiljett och boka bord på 08-612 00 14.

En uppmaning till ALLA på “sittplats”

Vi har Sveriges bästa aktiva sittplatssupportrar i Slakthuskurvan, men på måndag gäller full fokus på HELA den västra långsidan. Alla där kommer att vara DIF och vi ska tillsammans se till att ge bajarna en ny lektion på läktarna.

Vi uppmanar därför alla som har “sittplats” på västra långsidan, hela nedre och även övre i den mån det går, att stå upp och bidra med sång hela matchen. Vi gör det här som en enad Djurgårdsfamilj. Givetvis ser vi gärna att även den östra långsidan hjälper till.

KROSSA BAJEN!

globentorget