Stå upp om du älskar DIF!

Dela gärna!

På måndagskvällen är det dags för årets sista derby när vi ställs mot Hammarby på Stockholmsarenan. Varje enskild Djurgårdare på plats, från tonåringen i klacken till farfar på Östra, har ett ansvar för att vara med och ta vår första derbyseger för året.

Att Sofialäktaren och den aktiva sittplatsen i Slakthuskurvan kan skapa ett enormt tryck vet vi redan, men på måndag vill vi se en hel arena som visar hur mycket vi törstar efter en seger och tre poäng.

Tänk er, en gungande kortsida uppbackad av TVÅ mullrande långsidor som gör allt för att sjunga in bollen. En enda enhet som lyfter våra spelare till nya höjder. Djurgårdsfamiljen när den är som bäst.

För att kunna skapa detta uppmanar vi ALLA på hela arenan att bidra till stämningen på alla sätt som krävs. Stå upp hela matchen, sjung, hoppa, klappa – gör allt för att ge spelarna stöd och visa motståndarna vilka det är som har hemmaplan.

Vi ska uppmuntra varenda bra aktion, vi ska applådera varenda bra pass, vi ska forcera fram vårt lag i anfallsvågor tills dess att bollen ligger i nätmaskorna.

Så oavsett ålder, oavsett om du sitter på västra nedre eller östra övre – var med och forcera in bollen i mål mot Bajen. Ställ er upp, sträck på er, känn stoltheten över att vi är Djurgårdens IF – Stockholms stolthet. Öppna sedan munnen och låt den där stoltheten höras över hela stan.

Stå upp om du älskar DIF!

5e0a5ab2b4235d09a0fb9a0c059a45ea