Stötta Berit och Östra Station!

Dela gärna!

Som de flesta vet ligger vårt kära Östra Station med Berit vid rodret illa till ekonomiskt. Under sommaren renoveras Roslagsbanan vilket har gjort att en stor del av kundkretsen har slutat att komma. Detta innebär att Östra Stations existens hotas. Det är något vi inte kan acceptera.

Östra Station har varit ett känt Djurgårdshak i flera decennier och har en stor betydelse i Djurgårdens IFs historia. Vi uppmanar nu Djurgårdsfamiljen att kraftsamla för att ha kvar Östra Station som vi känner det. Ta dig dit, drick, ät och stötta Berit! Har du inte varit på Östra station tidigare är det hög tid för det, du kommer märka att DIF sitter i väggarna.

Om du inte kan närvara har Berit öppnat ett Swishkonto där man kan lämna sitt bidrag: 123-699 24 40.

Inför vår hemmamatch mot Halmstad imorgon välkomnar Berit alla Djurgårdare. Ska du till Östra får du gärna boka bord på telefonnummer 08-612 00 14. Även ikväll kommer det finnas Djurgårdare på plats för AW.

STÖTTA BERIT OCH ÖSTRA STATION!

unnamed