Drömmen lever, tillsammans mot Europa!

Dela gärna!

Efter den målrika matchen mot Halmstad lever hoppet om Europa i allra högsta grad. Fem poäng från Europaplats med åtta matcher kvar på säsongen. Det bli minst sagt en spännande höst. Nu väntar ett uppehåll, sen två stora invasioner av Gefle och Norrköping, samt två hemmamatcher mot Malmö och Helsingborg.

Invasion Gävle 14 september

Efter nästan en månad utan match på bortaplan beger vi oss norr ut, närmare bestämt till Gefle. Det här blir vår första match på lagets nya hemmaarena. Vi har en stor tradition att bli supermånga när vi premiärspelar på nya arenor, och ingen arena i Sverige är riktigt invigd utan en match mot DIF.  Vi ska bli fler än på många år i Gävle och ge arenan en första smak av stämning. Det kommer att finnas mycket färre biljetter till salu än Djurgårdare som vill köpa. Så om du inte vill riskera att missa den här matchen köper du biljett på en gång

KÖP BILJETT HÄR!

Biljettsläpp Malmö imorgon 14.00

På måndag 14.00 släpps biljetterna till höstens första (och största?) hemmamatch som spelas mot rivalerna Malmö den 20 september. Mötet med skåningarna förra säsongen var en av 2014 års största höjdpunkter. Nu är förutsättningarna liknande. Malmö har precis som då precis blivit klara för CL-gruppspel, matchen spelas på höstens kant och inför matchen spelar vi två matcher mot bottenlag. Nu har vi gjort bra resultat i den första av de två matcherna, nu siktar vi in oss på att vinna även mot Gefle. Gör vi det har vi grymma förutsättningar att slå förra årets publiksiffra på 24 500.

Norrköping – Djurgården Onsdag 23 september 

Det har varit alldeles för dålig uppslutning där nere de senaste två åren. Det ska vi se till att ändra på. Vår kortsida ligger på den södra delen av arenan och heter “Ståplats Borta” när man köper biljett. Vår sittplatssektion är “Sektion 0”. Nya Parken har en riktigt skön kortsida med bra akustik, avståndet är kort, och matchen kan vara avgörande för säsongen – invadera Norrköping! KÖP BILJETT HÄR!

Djurgården – Helsingborg Måndag 28 september

Vi har de senaste två åren haft två av våra bästa läktarinsatserna mot just Helsingborg, nu med en lite ruggig höstmatch med mycket att spela för tror vi på en magisk stämning.

Stötta Berit!

Berit behöver stort stöd nu under sommaren då Roslagsbanan håller på att renoveras. Kom dit, drick och ät. Om du inte kan närvara har Berit öppnat ett Swishkonto där man kan lämna sitt bidrag: 123-699 24 40.

c2d08b2a95e11e6236165c21ddf06403