Inför Gefle-DIF

Dela gärna!

På måndag introduceras nya Gavlevallen för Djurgårdsfamiljen. Det förväntas komma mellan 1500-2000 blåränder till Gävle den här dagen. Vid seger håller vi oss kvar i toppen och matchen mot Malmö blir fruktansvärt het. Det här kan bli en nyckelmatch för slutspurten av säsongen och får inte missas.

De här två fotbollslösa veckorna har varit riktigt tråkiga, men nu är det äntligen tid för att kika på DIF igen. Det finns biljetter kvar på vår kortsida och platser på våra bussar. Lös biljett och resa NU!

JK-bussar

Anmälan stänger när platserna är slut, vilket är få till antalet. Innan du åker på denna resa SKA du läsa den här texten: Viktig info om resorna! Du skriver upp dig på våra bussar på länken nedan. Bussarna avgår från Stadions Klocktorn klockan 14.00.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera resenär med eventuella kostnader för skadegörelse.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Titta bland de olika biljettyperna och se var man kan bli upplockad.

Pub

Baravara på Norra stapeltorgsgatan 11 (gamla Old Saints).

Matchbiljett

Bortaklacken huserar normalt på sektion T men vi vill se hela kortsidan, sektion Q-R-S-T, som ståplats den här matchen.

KÖP MATCHBILJETT HÄR

Allmän info

Datum: Måndag 14 september 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Gävle
Arena: Gavlevallen
Avresa: 14.00 Stockholms Stadion
Pris: 300 kronor

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

3479b20cf159cfa8ca3ada841d35355f