Dags att sjunga Djurgår'n till seger!

Dela gärna!

Vi tog oss upp när det såg som mörkast ut. Vi klarade oss kvar när förutsättningarna var som svårast. Nu ska Djurgårdsfamiljen ta nya kliv.

När våra hockeykrigare glider in på Hovets is på lördagens hemmapremiär är det inför en fullsatt hemmaborg redo att sjunga ut bönder ända fram till april.

Nu när vindarna kring laget är mer positiva än på länge är det viktigt att vi tänker på allt vi gått igenom tillsammans. I flera år har vi kämpat i motvind. Vi har uthärdat finalförlust, nedflyttning och långa resor till halvtomma ishallar i Hockeyallsvenskan.

Svåra tider, som vi Djurgårdare inte varit vana att möta, ligger bakom oss. Men hoppet har aldrig övergett oss. Vi tog oss tillbaka till finrummet, där vi alltid hört hemma. Vi reste oss från avgrunden.

Nu är det inte bara hopp som fyller våra djurgårdshjärtan, nu tror vi på något stort. En blandning av ungt och erfaret, talang och vilja ska föra oss till nya framgångar. Och nu är det äntligen dags. Dags för oss att tömma varenda liten ton som finns i våra kroppar och sjunga vårt kära Djurgår’n till seger.

Vi är Djurgården, vi är Stockholms Stolhet och vi är Hovets kungar.

FRAMÅT DIF!

Souvenirförsäljning på matchen

Glöm inte att man kan skriva upp sig till Norrköping borta i fotbollen (matchen spelas på onsdag!) i vårt bås utanför A19 idag. Vi säljer också våra senaste souvenirer. Köp dig snygg inför hösten!

hovet