Inför DIF-Helsingborg

Dela gärna!

Ikväll klockan 19.00 spelar DIF äntligen fotboll i Stockholm igen. Slut upp på Stockholmsarenan, återfinn glädjen och kom och röj med oss. Tajta ihop er och sjung så högt ni förmår. För DIF, för vår heder och för vår Myggan.

Idag ska vi inte titta på någon tabell eller räkna poäng. Det är en sak som gäller: 90 minuter sång, dans och glädje för vår egen skull. Men mest för att hedra Myggans minne precis så som han hade velat att vi skulle göra det, med kärlek till DIF.

KÖP BILJETT HÄR!

Samling och försäljning

Vi samlas som vanligt på Djurgårdshaken Östra Station och En Arena. Berit behöver stort stöd nu då Roslagsbanan håller på att renoveras. Ta dig till Östra och ta en bira och en bit mat.

På En Arena kommer som vanligt ett stort antal Djurgårdare samlas. Kom till vår souvenirshop utanför toaletterna och köp dig snygg men framförallt bli medlem i JK. Det är nu smidigare än någonsin, du behöver bara ange namn och mailadress. Shopen är öppen som vanligt inför matchen och stängs cirka 18.30. Vi tar kontant, kort och Swish. Försäljning inne på arenan sker som vanligt bakom Södra på plan 5 och eventuellt bakom Slaktis på plan 5.

Biljetterna till matchen mot IFK Göteborg den 19 oktober släpps imorgon tisdag den 29 september. Men redan idag har du chansen att köpa biljett för bara 100 kronor! Idag startar en 24-timmarskampanj där vi säljer biljetter för 100 kr st på hela arenan Försäljningen för detta erbjudande startar klockan 14:00 på måndagen och slutar 14:00 på tisdagen.

Biljetter: Länk till 24h-kampanj kommer på måndag förmiddag på dif.se
Biljetter: Vanliga biljetter via axs.com på tisdag klockan 14:00

df21f0a2bf6d149b85157c7b41a5632c