Inför Kalmar-DIF

Dela gärna!

På söndag spelar vi borta mot Kalmar. Vi uppmanar alla blåränder att åka ner till östkust-staden och stötta laget. En tråkig sensommar och start på hösten till trots, ska vi stötta laget hela säsongen! Det finns ett fåtal platser kvar på vår buss.

Vi har nästan fyllt tre bussar till matchen och många åker snett. Vill man åka billigt kostar det 200 med vår buss, knip en av de sista platserna innan de tar slut. Vill man åka snabbt tar man bil på drygt 4 timmar. Det är söndagsmatch och näst sista bortamatchen 2015. Med andra ord finns det ingen ursäkt – ÅK TILL KALMAR!

Bussar

SKRIV UPP DIG HÄR

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera resenär med eventuella kostnader för skadegörelse.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Titta bland de olika biljettyperna och se var man kan bli upplockad.

Pub

Stars and stripes, Skeppsbrogatan 12
Öppnar 11.30 för alla Djurgårdare.
Mer info på http://www.starsnstripes.se/kalmar/

Matchbiljett

Matchbiljetterna är släppta och köps på nätet. KÖP BILJETT HÄR!

Allmän info

Datum: Söndag 4 oktober 2015
Matchstart: 15.00
Resmål: Kalmar
Arena: Guldfågel Arena
Avresa: 07.00 Stockholms Stadion
Pris: 200 kronor

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

Å K   T I L L   K A L M A R!

4144fa829fd2594dfa7acb84fe9c0a88