Missa inte årets sista bortamatch!

Dela gärna!

På lördag spelar vi vår sista bortamatch för säsongen. Falkenberg är spelplatsen och står för motståndet. Vi har nu fyllt en buss till resan, men vi satsar på en till. Skriv upp dig för bara 200 spänn!

Vi har gjort ett riktigt bra år läktaren på bortaplan. Nu ska vi avrunda bortaåret med årets sista resa. Matchen spelas alltså på en lördag, priset är 200 kronor och det är den sista chansen att se DIF på bortaplan på många långa månader. Du får helt enkelt inte stanna hemma.

JK-bussar

Priset för en plats på våra bussar är grymma 200 kronor. Skriv upp dig nu, vänta inte till sista minuten! Bussarna avgår från Stadion 06.30.

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera resenär med eventuella kostnader för skadegörelse.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Titta bland de olika biljettyperna och se var man kan bli upplockad.

Pub

Glenn Sportsbar, Storgatan 34.

Matchbiljett

Biljetter köps på Falkenbergs hemsida. Välj sektion L (Bortastå) när du köper biljett. Sektion J är närmaste sittplatssektion.
KÖP BILJETT HÄR!

Allmän info

Datum: Lördag 24 oktober 2015
Matchstart: 16.00
Resmål: Falkenberg
Arena: Falkenbergs IP
Avresa: 06.30
Pris: 200 kronor

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

862e97af6e0fdde927dfc83a7a2ff66e