En fotbollsmatch

Dela gärna!

Vi vill tacka alla för en grym sista bortaresa för året. Hampus fick hålla nollan i sin debut, Omar gav sig själv ett bicicleta-mål på sin födelsedag och vi på läktaren hade grymt kul och röjde matchen igenom. Det återstår en match för året. Nu vill vi att varenda jävel sluter upp på Stockholmsarenan på lördag.

Att missa den här matchen är verkligen det sämsta du kan göra. Det väntar fem månader utan allsvensk fotboll efter detta. Laget har gjort sin bästa sportsliga säsong sedan 2007 och vi har på det stora hela gjort ett grymt år på läktaren. Nu ska allt summeras och vi får en sista chans på många långa kalla månader att sjunga för vårt fotbollslag.

KÖP BILJETT HÄR!

Glöm inte att det är DubbelDIF den här dagen. Direkt efter fotbollsmatchen spelar DIF Hockey i Globen. Totalt är över 25 000 biljetter sålda till dagen.

KÖP HOCKEYBILJETT HÄR!

3e9679d80726474f7be01436da288f5d