Fyll Globen på lördag!

Dela gärna!

På lördag är det som alla vet dags för DubbelDIF, när både DIF Fotboll och Hockey spelar hemmamatch samma dag. Till fotbollsmatchen mellan DIF-Sundsvall har det sålts över 13 000 biljetter och till hockeymatchen mellan DIF-Karlskrona 9 000. Det betyder att minst 4 000 personer har biljett till fotbollen men inte hockeyn.

Det här är ett utmärkt tillfälle för alla fotbollsdyrkare att upptäcka det fantastiska med DIF Hockey. Alla Djurgårdare har varit på en hockeymatch någon gång. Finns det ett bättre tillfälle än detta? Ska vi fylla Globens 13 850 platser gäller det att alla ser till att fixa biljett innan helgen.

Så, till alla fotbollsnördar – GÅ PÅ DIF-KARLSKRONA PÅ LÖRDAG! Och självklart vice versa..

KÖP FOTBOLLSBILJETT HÄR!

KÖP HOCKEYBILJETT HÄR!

560bfd4fd76408fd5f8c0fdb8607ff50