Djurgårdens IF – det enda vi bryr oss om

Dela gärna!

Imorgon är det äntligen dags för hockey på Hovet igen. Nu skapar vi riktigt bra drag och ger det stöd som krävs mot serieledande Frölunda.

Ett välfyllt Hovet en lördagskväll, kan det bli bättre? Nu möter vi Frölunda för första gången på hemmaplan i år och vi ska se till att sjunga ut göteborgarna totalt så att deras spelare vill försvinna genom isen.

Matchstart är 18.30 och tydligen innebär detta att man eventuellt missar inledningen på någon form av landskamp som spelas på kvällen. Frågan är om vi kunde bry oss mindre. Djurgårdens IF är vår passion, vår kärlek och det enda vi bryr oss om. Vår prioritering är att alltid vara på plats och ge DIF bästa möjliga stöd.

klacken

Lördagens match vill vi därför ska präglas av 100 procent inställning från varenda individ på läktarna. Vi kan skapa ett kokande Hovet tillsammans. Med skönsång, tunggung och kanske lite hat mot Göteborg.

Sjung i rätt takt, hetsa igång personerna bredvid dig och hjälps åt att hålla sångerna vid liv. Alla är med och bidrar, alla är med och skapar Sveriges bästa stämning. Från farbrorn på sittplats som orkar ställa sig upp ett par gånger per match till 16-åringen i klacken som är mer taggad än någonsin.

Vi är Djurgårdens IF. Bäst i stan sedan 1891. Föreningen med världens tre vackraste färger på bröstet.

Tänk på allt det och låt vår sång få Hovet att skaka.

Köp biljett till DIF-Frölunda här!

Glöm inte måndagens match mot Örebro och onsdagens match mot Rögle. Köp biljetter här!